Om

Alla är fotografer, men vilken är din?

Patrik Vindevik

Patrik Vindevik

Startade Photoservice 2010 med inriktning på porträtt, företagsmiljöer och bröllop. Har arbetat med företag som ICA Maxi, BioServo, och Ottobock för att nämna några. Har sedan 2015 filmfotograferat små produktioner.

Konsten att kunna välja fotograf

Varför behöver jag en fotograf, kan jag inte be någon jag känner att ta mina bilder?

Okänd.

Det är viktigt att komma fram till vad man vill få ut av sin fotograf. När en fotograf tar ett uppdrag så committar denna sig inte bara till att ta bilder av den önskade karaktär som kunden efterfrågar. Att ta hela ansvaret för ett ögonblick kan vara avgörande, inte minst där tidsfönstret är litet, och händelsen stor. När man sedan kommer till en leverans så ska man som kund kunna ställa krav på den produkt som levereras. Att den uppnår förväntan, att bilderna faktiskt blev kvalitativa, genomarbetade och snyggt paketerade med den oförglömliga service fotografen gav vid fotograferingen. Att lämna ett fotspår, som ger dig ett lead till nästa uppdrag – det är ett självklart mål för en rutinerad fotograf.

Att brinna som fotograf, älska sitt uppdrag och leverera med kärlek – det är att göra sitt uppdrag, och det är det man köper, om man låter mig vara er fotograf.

Patrik Vindevik